[PAGE FIELD RECURSIVE]

Sidste nyt

27-03-2017

Stats4sport søger medarbejdere fra elitesportens verden

Læs mereSe flere nyheder

"Vi er villige til at gå, løbe eller svømme den ekstra mil for vores kunder og kollegaer for at nå i mål. Derfor retter vi blikket mod dig… fordi vi ved, at du som elitesportsudøver er gjort af det rette stof."

- home om at have elitesportsudøvere i organisationen

 EDC

I ejendomsmæglerbranchen ligner dagene aldrig hinanden. Du møder nye mennesker hver dag og får masser af faglige udfordringer. EDC er Danmarks største og ældste ejendomsmæglerkæde - og med mange forskellige jobtyper i velfungerende mæglerhuse har du optimale muligheder for at udvikle dig både fagligt og personligt i selskab med dygtige kolleger.

- Vi ønsker, at vores medarbejdere er målrettede og resultat orienterede. Derfor oplever vi, at elitesportsudøvere eller profiler med baggrund i elitesport er et rigtig godt match for begge parter. Hos EDC arbejder vi løbende med, at udvikle vores forretninger og medarbejdere. Derfor vil EDC gerne hjælpe med den relevante uddannelse eller coaching for at komme på den rigtige hylde.
Steen Sejer Elkær-Hansen, Salgschef

Trainee
I samarbejde med EDC Akademiet og Dansk Ejendomsmæglerforening tilrettelægger vi et struktureret toårigt forløb med udgangspunkt i dine individelle behov. Du vil blive tilknyttet et introduktionsforløb. Derudover vil du løbende deltage i relevante faglige og personlige udviklingskurser. Det er hensigten, at du kommer til at være med til at sælge boliger når du er klædt på til dette. Du kommer til at indgå i en 12 måneders uddannelse som er specifik for EDC.

Læs mere her: http://www.edc.dk/om-edc/karriere/trainee/

 
Ejendomsmægler - f
å din ejendomsmægleruddannelse hos os
Der er ingen formelle krav til at arbejde med ejendomssalg - men der skal være mindst en registreret ejendomsmægler i butikken. For at holde et højt fagligt niveau, foretrækker vi i EDC, at alle mæglere får en egentlig ejendomsmægleruddannelse med registrering hurtigst muligt. Den kan du for eksempel tage sideløbende med et trainee-forløb.

Hvis du ikke er trainee, forventer vi, at du har en solid salgserfaring - helst fra ejendomsbranchen eller den finansielle sektor. Du kan også blive ansat med anden salgserfaring eller med erfaring fra praktikperioden på finansøkonomuddannelsen, hvis din personlige profil er den rigtige.

For at blive registreret ejendomsmægler skal du gennemføre ejendomsmægleruddannelsen (Akademiuddannelsen i Finansiel Rådgivning) og have mindst to års erfaring med ejendomsmæglerarbejde

Læs mere her: http://www.edc.dk/om-edc/karriere/ejendomsmaegler/

 
Salgskoordinator

Som salgskoordinator tager du dig af alt papirarbejdet i forbindelse med en bolighandel, så salget foregår optimalt - og så nemt som overhovedet muligt for sælger.

For at blive salgskoordinator kan du for eksempel have en uddannelse som kontorassistent med speciale i administration. Du kan også blive salgskoordinator ved at starte som kontorassistentelev i butikken og samtidig blive uddannet på handelsskolen. Uddannelsen som finansøkonom er også en god baggrund for at blive salgskoordinator.

Er du under uddannelse - eller har du ingen eller kun lidt erfaring med administration - skal du ikke give op af den grund, da vi vægter dine personlige egenskaber meget højt.

Læs mere her: http://www.edc.dk/om-edc/karriere/salgskoordinator/

 
Om EDC
EDC er Danmarks største og ældste ejendomsmæglerkæde med 232 mæglerbutikker, 22 Feriepartner bureauer, 21 Erhvervscentre. EDC har knap 1.200 medarbejdere og 40% af EDC's butikker ligger nr. 1 i deres lokale marked.

I EDC bliver du en del af en landsdækkende mæglerkæde uden bindinger. Vi er ikke ejet af et penge- eller realkreditinstitut. De selvstændige mæglerbutikker ejer kædekontoret, og kædekontoret fører en professionel markedsføring, uddannelse, it- og produktudvikling for alle butikkerne.

 
Kontakt
For yderligere oplysninger kontakt:
Steen Sejer Elkær-Hansen, salgschef
Mail: seh@edc.dk
Tlf.: 22738081