[PAGE FIELD RECURSIVE]

Sidste nyt

27-03-2017

Stats4sport søger medarbejdere fra elitesportens verden

Læs mereSe flere nyheder

"Vi er villige til at gå, løbe eller svømme den ekstra mil for vores kunder og kollegaer for at nå i mål. Derfor retter vi blikket mod dig… fordi vi ved, at du som elitesportsudøver er gjort af det rette stof."

- home om at have elitesportsudøvere i organisationen

Care4life

Vil du arbejde med sundhed og smertebehandling, og er du uddannet indenfor sundhedssektoren, salg, marketing, økonomi, HR eller eksport er Care4Life Medico måske noget for dig. Care4Life Medico søger topmedarbejdere som enten dyrker elitesport eller har fortid i sporten. 

Hvem er vi?
Care4Life Medico er en virksomhed med salg, produktion, udvikling og markedsføring af medicinsk udstyr inden for sundhed, udviklet til genopbygning og restituering af slidte celler - til anvendelse i bl.a. behandling af gigt samt mange andre lidelser. Behandlingen baserer sig på at styrke kroppens immunsystem og evne til celle forbedring og helbredelse. Der måles altså direkte efter få behandlinger via blodprøver, iltoptagelse evne, og virkningen af behandlingen er at øge klientens evne til en forbedret sundhedstilstand og smerte helbredelse. Observerede virkninger inkluderer bl.a.:

  • bedre oxygen-fordeling i kroppen og hjertefunktion
  • øget energiomsætning i cellerne (mere ATP) og øget oplevelse af energi
  • bedre immunsystem og hurtigere cellereparation af beskadiget væv
  • reduktion i smerter og hurtigere restitution ved eks. idrætsskader
  • forbedring af stress cellen i kroppen og eventuelle søvnproblemer
  • færre virussygdomme og andre infektioner - stærkere sundheds tilstand
  • øget velvære samt forbedring for at undgå skader

Care4Life Medico`s kundegrupper er alle; kommuner, klinikker, hospitaler, sportsklubber, wellness og kur hoteller, fitness samt elitesportsudøvere, således at f.eks. deres udholdenhed forlænges/syre-grænsen forbedres eller at kroppen restitueres hurtigere. Hos sportssegmentet fokuseres på elitesegmentet, der i sig selv vil bidrage med forskning, forbrug og videreudvikling af sortimentet via Team Danmark og andre test centre. Læs evt. mere om behandlingskonceptet nederst i denne præsentation.

Er det dig der kan hjælpe os med at blive en gazelle virksomhed?
Care4Life Medico søger medarbejdere som enten dyrker elitesport eller har fortid i sporten. Som nuværende eller tidligere elitesportsudøver kender du til at være en del af en vinderkultur, og vi forventer at vores ansatte er frontkæmpere og idemagere som kan afslutte en ordre. 

Vi søger nøgle medarbejdere fra sportens verden - gerne med uddannelse / og eller interesse inden for eks. Sport Management, eksport, erhvervsøkonomi, HR, ledelse, international handel og markedsføring til sundhedssektoren. 

Det forventes at der arbejdes hjemmefra samt fra domicil i Odense i et on / off mønster - indpasset efter aftale med den enkelte.

Det er vores DNA/profil, at den ansatte selv udarbejder sin jobprofil med ca. 90% eget oplæg, som indfases i Care4Life's resterende 10% jobopgaver.

Kontakt
For yderligere info eller ved interesse kontakt direktør i Care4Life Medico, Claus Wædeled, på telefon 42 40 97 28 eller mail claus@waedeled.net eller founder, Klaus Abel, på telefon 26 57 82 55 eller mail smd@nypost.dk  

Web: http://www.care4lifemedico.dk/

 

Om behandlingskonceptet
Care4Life Medico arbejder ud fra en forudsætning om, at 'menneskekroppen er et elektrisk system og fejl og svagheder i det elektriske system bør søges løst elektrisk'. Endvidere fremfører vi påstanden at 'alle terapier som har gunstig effekt på patientens sundhed påvirker kroppens elektriske system og kan derfor også kaldes energi medicin'.

Care4life Medico`s behandlingskoncept kombinerer pulserende elektromagnetisk frekvens-behandling og avanceret komplementær naturmedicin. Med forskellige målinger kortlægges kroppens elektriske funktionelle status og viser kroppens status og hvordan den arbejder. Målingerne kræver ingen indgreb i kroppen, men er præcise og skånsomme. Behandlingen består primært af stimulans med mikrostrøm - en metode som internationalt er dokumenteret (se mere på vores hjemmeside under menu forskning. Vi giver vejledning og råd om individuelt tilpasset kosthold, kosttilskud og træning. 

Udstyret som benyttes, har medicinsk international standard med CE mærkning m.v, og anbefalinger om kost og tilskud har et solidt videnskabelig fundament.