[PAGE FIELD RECURSIVE]

Sidste nyt

15-08-2017

Månedens profil: Master i Energi med en international profil

Læs mereSe flere nyheder

"Vi er villige til at gå, løbe eller svømme den ekstra mil for vores kunder og kollegaer for at nå i mål. Derfor retter vi blikket mod dig… fordi vi ved, at du som elitesportsudøver er gjort af det rette stof."

- home om at have elitesportsudøvere i organisationen

Partnere i Job4player

Elitesportsudøvere har allerede en gang vist, at de kan skabe resultater. De samme egenskaber, som har skabt deres sportslige succes, kan også bringe dem til tops igen. Det kan mange virksomheder godt se - derfor er de interesserede i at rekruttere elitesportsudøvere til at skabe resultater i deres virksomhed. 

Læs mere om mulighederne for at blive partner i Job4player, og hvad dette indebærer under BLIV PARTNER

 

Elitesportens karrierepartnere:

Elitesportens Karrierepartnere

Elitesportens Karrierepartnere er et setup, der styrker brobygningen mellem elitesport og erhvervsliv, så erhvervslivet har én enkelt indgang, når de vil rekruttere topatleter som medarbejdere. Tilsvarende har atleterne ét sted, de kan henvende sig, hvis de har behov for at blive matchet med en virksomhed. 

Gennem Elitesportens Karrierepartnere får elitesportsudøvere f.eks. adgang til uddannelses- job- og karriererådgivning samt Job4players unikke CV-database, hvor virksomheds- og rekrutteringspartnere kan finde vindertyper til deres eller andres virksomhed.

 

Virksomhedspartnere:

Job4player indgår partnerskaber med målrettede virksomheder, som har set fordelene i at tilknytte elitesportsudøvere. Klik på logo for at se virksomhedens tilbud til udøvere:
   

Nykredit

 

Bauhaus

 

Nordea

 

SKAT

 

Sportmaster

 

DGI

 

FK Distribution

 

Politi

 

Hummel

 

Home

 

Fitness World_lille

 

stats4sport

 

 

Rekrutteringspartnere:

Job4player indgår partnerskaber med rekrutteringsbureauer der ser muligheder i at have adgang til elitesportsudøvere, når de skal finde egnede kandidater til deres kunder. Klik på logo for at se bureauernes engagement i Job4player:
     

JKS