[PAGE FIELD RECURSIVE]

Sidste nyt

31-10-2018

Tilmeld dig Karriereskifteseminar 2018 - afklaring i øjenhøjde!

Læs mereSe flere nyheder

"Vi er villige til at gå, løbe eller svømme den ekstra mil for vores kunder og kollegaer for at nå i mål. Derfor retter vi blikket mod dig… fordi vi ved, at du som elitesportsudøver er gjort af det rette stof."

- home om at have elitesportsudøvere i organisationen

Partnere i Job4player

Elitesportsudøvere har allerede en gang vist, at de kan skabe resultater. De samme egenskaber, som har skabt deres sportslige succes, kan også bringe dem til tops igen. Det kan mange virksomheder godt se - derfor er de interesserede i at rekruttere elitesportsudøvere til at skabe resultater i deres virksomhed. 

Læs mere om mulighederne for at blive partner i Job4player, og hvad dette indebærer under BLIV PARTNER

 

Elitesportens karrierepartnere:

Elitesportens Karrierepartnere

Elitesportens Karrierepartnere er et setup, der styrker brobygningen mellem elitesport og erhvervsliv, så erhvervslivet har én enkelt indgang, når de vil rekruttere topatleter som medarbejdere. Tilsvarende har atleterne ét sted, de kan henvende sig, hvis de har behov for at blive matchet med en virksomhed. 

Gennem Elitesportens Karrierepartnere får elitesportsudøvere f.eks. adgang til uddannelses- job- og karriererådgivning samt Job4players unikke CV-database, hvor virksomheds- og rekrutteringspartnere kan finde vindertyper til deres eller andres virksomhed.

 

Virksomhedspartnere:

Job4player indgår partnerskaber med målrettede virksomheder, som har set fordelene i at tilknytte elitesportsudøvere. Klik på logo for at se virksomhedens tilbud til udøvere:
    

Nykredit 
 
Bauhaus 
 
Nordea 
 
 Tryg
 
Sportmaster 
 
DGI 
 
FK Distribution 
 
Politi 
 
Hummel 
 
Fitness World_lille 
 
Aros Forsikring
 
 
 Cuneo
 
Fifium
 
 
Home 
 
KBH Kommune_lille