[PAGE FIELD RECURSIVE]

Sidste nyt

27-05-2019

Vil du bruge dine kompetencer fra sporten i investeringsbranchen? proVeo søger kundechefer fra elitesportens verden!

Læs mereSe flere nyheder

"Hos Nykredit anerkender vi de unikke egenskaber man som elitesportsudøver besidder, og er derfor imødekommende over for udøvere - nuværende som tidligere - der ønsker at gøre karriere hos os."

- Arne Sørensen, Underdirektør i Nykredit Direkte ®

Nykredit

Elitesportsudøvere til Kundeserviceakademi i Nykredit Direkte, Kundeservice & salg (København)

Er du elitesportsudøver? Og kunne du tænke dig at have et fleksibelt job sideløbende med sporten og samtidig få foden indenfor i en af Danmarks førende finanskoncerner? Så er stillingen som kundekonsulent i Kundeservice & salg måske noget for dig!

Vil du være en del af vores næste Kundeserviceakademi?
Nykredit har siden 2006 ansat elitesportsudøvere til Kundeservice & Salg, og det gode samarbejde ønsker vi at fortsætte med. Derfor er vi lige nu interesseret i at ansætte dig, som udøver sport på et højt niveau, men som samtidig også er interesseret i at have et spændende og fleksibelt job ved siden af sporten. Vi søger altså dig, som allerede nu har lyst til at blive en del af en virksomhed med gode jobmuligheder, og som gerne vil i gang med at forme den karriere, der venter på anden side af elitesporten. 

Service, salgshenvisninger og digitale løsninger
I Kundeservice & salg er vores primære fokus at servicere Nykredits kunder, når de ringer eller skriver til os vedrørende deres daglige økonomi. Vi stræber efter at give kunderne en god oplevelse, hver gang de kontakter os. Vi sørger for at holde vores kunder opdateret om Nykredits produkter og sælger produkter ved at lave henvisninger til vores rådgivere rundt omkring i landet. Din arbejdsdag består af at betjene kundehenvendelser vedrørende bank, realkredit, pension og investering, så du kommer til at få et indblik i mange forskellige finansielle produkter. 

Sportsudøver med viljen til at lære og udvikle sig
Vi sørger for at give dig den nødvendige oplæring og uddannelse, så du kan yde den bedste service over for vores kunder. Til gengæld forventer vi af dig, at du har lyst til at lære nyt og brænder for at lære den finansielle sektor at kende. Du tilegner dig hurtig ny viden og information, og du formår effektivt at omsætte denne viden til praksis. 

Vi lægger stor vægt på, at du hele tiden udvikler dig - både fagligt og personligt. Vi arbejder med egne mål og teammål, og du vil opleve, at dine kolleger og din teamchef samarbejder og engagerer sig i din kompetenceudvikling og de resultater, du opnår. Vores primære arbejdsredskaber er telefon og mail, og vi møder også kunderne via chat, webcam og Facebook. Det er derfor vigtigt, at du har gode kommunikative evner i såvel skrift som tale.

Du arbejder engageret og målrettet
Vi forventer, at du har en nysgerrig tilgang til dine arbejdsopgaver og finanssektoren generelt. Du er initiativrig, selvsikker og engageret og har mod på at afslutte dine opgaver på egen hånd. Dine samarbejdsevner er vigtige og du skal være i stand til at indgå i og tilpasse dig et team og gøre en aktiv indsats for at bidrage til og fastholde vores gode teamånd.  Du motiveres af at nå personlige og arbejdsrelaterede mål.   

Holdspiller - også på dit arbejde
I Kundeservice & Salg er vi 160 medarbejdere - eller er det bedre med kolleger. Der er en uformel tone mellem kollegerne i afdelingen og en kultur, hvor alle bidrager med idéer til nytænkning til fordel for kunden og arbejdsgangen i hverdagen. Vi befinder os i et omskifteligt miljø med hyppige forandringer og et højt tempo. Vores åbningstider er mandag til fredag kl. 8.00-20.00, lørdag og søndag kl. 10.00-15.00, og du vil opleve en fleksibel tilgang til dine arbejdstider, så du også kan passe din sport ved siden af arbejdet. 

Arbejdspladsen befinder sig på Frederikskaj i København.

Interesseret? Så send ansøgning direkte til HR konsulent, Maria Nyholm Poulsen, på mail manp@nykredit.dk. Ved eventuelle spørgsmål, så kontakt underdirektør Arne Sørensen på telefon 44 55 97 27.

 Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt!