[PAGE FIELD RECURSIVE]

Sidste nyt

27-03-2017

Stats4sport søger medarbejdere fra elitesportens verden

Læs mereSe flere nyheder

"Vi er villige til at gå, løbe eller svømme den ekstra mil for vores kunder og kollegaer for at nå i mål. Derfor retter vi blikket mod dig… fordi vi ved, at du som elitesportsudøver er gjort af det rette stof."

- home om at have elitesportsudøvere i organisationen

Jobbank

Virksomhedspartnere i Job4player ser et stort potentiale i dig som elitesportsudøver, og et godt match til virksomheden på målrettethed, disciplin, ansvarsbevidsthed og et stort vinderinstinkt. Derfor efterlyser de også flere ansøgninger fra elitesportsudøvere!

Læs mere om vores virksomhedspartnere og deres tilbud til dig ved at klikke ind på deres virksomhedsprofil under Partnere

Nedenfor kan du se jobopslag fra vores virksomheds- og rekrutteringspartnere interessante for - eller rettet mod - vindertyper fra elitesportens verden:

 

grey_line

FK Distribution

Selvstændig distributionskoordinator med højt drive

Er du energisk, struktureret og resultatorienteret? Synes du koordinering og udvikling af dit eget distributionsområde i Danmarks førende distributionsvirksomhed lyder som en sjov og spændende udfordring? Så har vi jobbet til dig!

FK Distribution søger en proaktiv, resultatorienteret og struktureret distributionskoordinator til vores koordinering og opfølgning og ledelse af eget distributionsområde. Du får selvstændigt ansvar for distribution af aviser og reklamer i dit distributionsområde. Du bliver en del af et team på 10, og kommer især til at arbejde med:

  • Opsøgende rekruttering og introduktion af nye omdelere
  • Planlægning, gennemførelse og opfølgning på ugens distributionsaktiviteter
  • Ledelse, koordinering og opfølgning på 120-150 omdelere
  • Reklamationsbehandling og opfølgning på distributionskvaliteten i dit område 

Ansøgning: Snarest mulig

læs mere >>

grey_line

Løbende opslag Politi

Vil du gøre en forskel og være med til at sikre trygheden i vores samfund?

Det er et betroet og attraktivt job at være politibetjent. Derfor er der mange mentale, fysiske og teoretiske krav, du skal leve op til for at komme i betragtning som politistuderende. Du kan kun blive politibetjent, hvis du virkelig vil det!

Elitesportsudøvere er vant til atagere og indgå på et hold, hvis trup ofte bliver udgjort af spillere fra mange forskellige nationer og heraf kulturer ligesom præcis kommunikationsevne, særligt i pressede situationer, er meget vigtig, eftersom selv den mindste misforståelse vil kunne få alvorlige konsekvenser for hele teamet ibåde elitesport og hos politiet. Som politibetjent skal du præstere hver gang, du klarer kun jobbet via samarbejde med kollegaen, præcis som på banen.

læs mere >>

grey_line

Løbende opslag DGI

Kunne du tænke dig at arbejde inden for breddeidrættens verden?

DGI er Danmarks næststørste idrætsorganisation med flere end 1,5 millioner medlemmer. Med foreningerne som ramme medvirker vi til at udvikle idræt med vægt på fællesskab, udfordring og sundhed - og udbyder endvidere et stort antal kurser og events, hvortil vi løbende rekrutterer instruktører, undervisere og foredragsholdere.

Vi tror på, at elitesportsudøvere kan have en særdeles interessant profil i forhold til DGI's arbejde og engagement i foreningslivet.

læs mere >>

grey_line

Løbende opslag Care4life

Vil du arbejde med sundhed og smertebehandling - i et job du selv er med til at strukturere?

Care4Life Medico er en virksomhed med salg, produktion, udvikling og markedsføring af medicinsk udstyr inden for sundhed, udviklet til genopbygning og restituering af slidte celler.

Care4Life Medico søger medarbejdere som enten dyrker elitesport eller har fortid i sporten. Som nuværende eller tidligere elitesportsudøver kender du til at være en del af en vinderkultur, og vi forventer at vores ansatte er frontkæmpere og idemagere som kan afslutte en ordre.

Hos Care4Life udarbejder du selv din jobprofil med ca. 90% eget oplæg, som indfases i Care4Life's resterende 10% jobopgaver. Det forventes at der arbejdes hjemmefra samt fra domicil i Odense i et on / off mønster - indpasset efter aftale med den enkelte.

læs mere >>

grey_line

Løbende opslag Sportmaster

Gør din passion for sporten til din hverdag med et job eller elevstilling hos SPORTMASTER

SPORTMASTER søger medarbejdere som brænder for og kender til følelserne i sporten fra dem selv. Vi kender ægte sportsglæde fra os selv, hvilket skal og vil gennemsyre alt hvad vi gør. 

I SPORTMASTER får du en dagligdag, hvor konkurrence, sport og viljen til at vinde er i centrum. Du får muligheden for at gøre din passion for sporten til din hverdag og kan eks. blive fuld- eller deltidssælger, souschef eller butikschef i en af vores butikker i hele landet - eller blive medarbejder i en af vores afdelinger på hovedkontoret i Ballerup.

læs mere >>

grey_line

Løbende opslag Bauhaus

Mangler du et fleksibelt job ved siden af sporten - eller vil du gøre karriere i en international byggevarehus kæde?

BAUHAUS er en alsidig arbejdsplads og fleksibiliteten og mulighederne er mange - for netop dig som nuværende eller tidligere elitesportsudøver. Du får uanede muligheder ved at blive en del af vores virksomhed, og det gælder hvad enten du bliver ansat i et af vores store varehuse, vores Servicecenter i Tilst - eller uden for landets grænser.

BAUHAUS tilbyder et bredt udvalg af stillinger i varehusene fordelt i hele landet. Der er f.eks. er mulighed for at arbejde "på gulvet" som et fleksibelt job ved siden af sporten. Vi har også flere typer lederstillinger og vi uddanner vores egne salgselever. 

På vores Servicecenter i Tilst er der desuden muligheder indenfor bl.a. indkøb, marketing, økonomi, IT og HR. BAUHAUS har også jobmuligheder i Norge og på Island.

læs mere >>

grey_line

Løbende opslag Home

Har du ambition om at blive sælgende mægler, salgskoordinator eller køre din egen forretning?

home søger ambitiøse medarbejdere der er villige til at gå, løbe eller svømme den ekstra mil for kunder og kollegaer for at nå i mål. Derfor retter vi blikket mod dig… fordi vi ved, at du som elitesportsudøver er gjort af det rette stof.

Uagtet om du har en ambition om at blive sælgende mægler, salgskoordinator eller stiler efter en dag at få din egen forretning, så stopper din udvikling i home aldrig. Gennem et omfangsrigt uddannelsesprogram på home University, holder vi hele tiden din kompetenceudvikling i gang. Du bliver - også løbende - uddannet til at mestre den funktion, du ansættes i.

læs mere >>

grey_line

Løbende opslag Hummel

Gør karriere i sportens verden uden for banen med elevforløb, job- og karrieremuligheder hos hummel

Hos hummel har vi mange forskellige job- og karrieremuligheder, alt afhængig af aktuelle jobåbninger og dine ønsker og kvalifikationer.

Du kan f.eks. starte ud som kørende sælger (i hele landet), kontorelev (økonomi), indkøbselev, salgselev, kundeservicemedarbejder, Marketing praktikant, Marketing assistent mm. - eller søge andre aktuelt ledige stillinger på baggrund af dine kvalifikationer. Stillingerne befinder sig på vores hovedkontor i Aarhus, med undtagelse af stillingen som kørende sælger, der er aktuelt i hele landet.

læs mere >>

grey_line

Løbende opslag FK Distribution

Start din karriere i FK Distribution A/S med et job som distributionsleder

FK Distribution A/S formidler både digitale tilbud og landsdækkende omdeling af tilbudsaviser og reklamer til de danske forbrugere. Du kan f.eks. starte din karriere i FK Distribution A/S med et job som distributionsleder. En distributionsleder har ansvaret for distribution af aviser og reklamer i eget distributionsområde, herunder ledelse og opfølgning på 120-150 omdelere.

Vi har med jævne mellemrum udfordrende stillinger indenfor ledelse, IT, kundeservice og salg til vores afdelinger i Taastrup, Odense, Tilst og Esbjerg.

Vi har også mulighed for at tilbyde dig nogle fleksible deltidsjob - eksempelvis som studentermedarbejder, reklameomdeler eller lagerarbejder.

læs mere >>

grey_line

Løbende opslag SKAT

SKAT med fleksible elevforløb til elitesportsudøvere

SKAT har fleksible elevforløb som kan give dig en uddannelse at falde tilbage på, når den sportslige karriere er slut. Samtidigt giver du som eliteidrætsudøver et indspark til SKATs mangfoldighed, hvilket vi ser som en stor fordel for hele organisationen.

Hos SKAT kan du blive uddannet indenfor specialet Offentlig Administration og Data- og Kommunikation: IT-supporter. Begge uddannelser er erhvervsuddannelser, der veksler mellem skoleforløb og praktik i en eller flere af SKATs afdelinger.

læs mere >>

grey_line

Løbende opslag Nordea

Medarbejdere til Nordeas telefonbank i Aarhus og Taastrup (Deltid)

Kan du levere gode kundeoplevelser? Og leder du efter et spændende job, hvor du selv er med til at bestemme dine arbejdstider? Så har vi måske jobbet til dig

Vi søger medarbejdere til vores telefonbank i Aarhus og Taastrup, hvor vi supporterer vores kunder hele døgnet året rundt. Vi har brug for din hjælp i travle perioder, på helligdage, ferier og på "skæve" tidspunkter.

Vi tilbyder en dynamisk og fleksibel arbejdsplads med faglige udfordringer. Du bliver del af en engageret gruppe på 40 medarbejdere (Begge puljegrupper er på 40 hver), som alle arbejder i Nordea i deres fritid. Hos os er du i høj grad "på", når du er på arbejde. Du får feedback på din indsats, og bliver målt på dine resultater.

Du kan forvente en gennemsnitlig arbejdsuge på minimum 10 timer.

Ansøgningsfrist: Løbende ansættelse

se jobopslag >>

grey_line